AİPe Hoşgeldiniz! Burs, Gıda Yardımı, Giyim Yardımı, Sağlık Yardımı

Vakfımız ile tanışmak için sizleri bekliyoruz. Herbalifeın bu yıl 6. kez gerçekleştirdiği bağış sayesinde tam 32 ailemize düzenli erzak ve bu ailelere mensup 32 çocuğumuza da düzenli burs yardımında bulunacağız. Çok teşekkürler. Geleceğin Umutları projesine katkılarından ötürü çok teşekkürler. Detaylar. Yardımlarından ötürü çok teşekkürler. Carrefour ürünlerinden oluşan yardımları için çok teşekkürler. Uuml;rün yardımlarından ötürü çok teşekkürler. Sofular Şubesi - Şube Kodu 1175. Vakfımıza yapılan ya.

OVERVIEW

The web page aipvakfi.org currently has a traffic ranking of zero (the lower the better). We have traversed twenty pages inside the site aipvakfi.org and found thirty websites referring to aipvakfi.org. We were able to discover two contacts and addresses for aipvakfi.org to help you reach them. The web page aipvakfi.org has been on the internet for one thousand and ninety-four weeks, twenty-four days, ten hours, and one minute.
Pages Parsed
Links to this site
Addresses
Online Since
Jul 2003

AIPVAKFI.ORG TRAFFIC

The web page aipvakfi.org has seen a alternation levels of traffic throughout the the year.
Traffic for aipvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for aipvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for aipvakfi.org

AIPVAKFI.ORG HISTORY

The web page aipvakfi.org was created on July 08, 2003. It is currently one thousand and ninety-four weeks, twenty-four days, ten hours, and one minute old.
REGISTERED
July
2003

BUSINESS AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEBSITE

Ana Sayfa - Santa Farma

Okan Üniversitesi - Girişimcilik Dersi.

Ana Sayfa - Santa Farma

Okan Üniversitesi - Girişimcilik Dersi.

Team Marketing Events Organizasyon - Team Marketing Events

İki kişi ve üstü tüm kurumsal organizasyonlarınızı, bütçe ve hedeflerinize uygun olarak planlıyoruz. Konsept oluşturma, planlama, operasyon ve sonrasında raporlama ile tüm detayları bize bırakın. Günümüz rekabetçi ortamında artan müşteri taleplerine cevap verecek güçlü pazarlama konseptleri ve sonuç odaklı B2B pazarlama aktiviteleri ile yeni müşteriler kazanmak ister misiniz? Doğru Bütçe ve Yaratıcı Çözümler. 2015 Team Marketing and Events.

Life Sigorta Mapfre Genel Sigorta Acentesi

Ile çözüm ortaklığı yaparak, ürün çeşitliliği, hizmet kalitesi, teknolojik alt yapısı ile nitelikli ve etik değerlerinden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Life Sigorta Ev, İşyeri, Araç, Nakliyat, Sağlık, Hayat ve Seyahat Sigortaları branşlarında faaliyet göstermektedir. Deprem Sigortası, Trafik Sigortası, Zorunlu Koltuk Ferdi.

WHAT DOES AIPVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of aipvakfi.org Mobile Screenshot of aipvakfi.org Tablet Screenshot of aipvakfi.org

CONTACTS

ACIL IHTIYAC PROJESI VAKFI

Gulcin ZENGIN

Iskenderpasa mah ahmediye cd No:60

ISTANBUL, AKSARAY, 53433

TR

Atlas On Line Ilet.Sist.Ve Tic.A.S.

Mursel DINLEMEZ

Kemeralti Cad. Oney Is Han.No:6 Kat:6 Karakoy

ISTANBUL, BEYOGLU, 34420

TR

AIPVAKFI.ORG SERVER

Our crawlers detected that the main page on aipvakfi.org took one thousand eight hundred and twenty-nine milliseconds to come up. We could not observe a SSL certificate, so we consider this site not secure.
Load time
1.829 sec
SSL
NOT SECURE
IP
212.64.200.51

NAME SERVERS

ns11.atlas.net.tr
ns22.atlas.net.tr

SERVER SOFTWARE AND ENCODING

We caught that this website is weilding the Microsoft-IIS/7.5 server.

HTML TITLE

AİPe Hoşgeldiniz! Burs, Gıda Yardımı, Giyim Yardımı, Sağlık Yardımı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The web page aipvakfi.org states the following, "Vakfımız ile tanışmak için sizleri bekliyoruz." I saw that the website said " kez gerçekleştirdiği bağış sayesinde tam 32 ailemize düzenli erzak ve bu ailelere mensup 32 çocuğumuza da düzenli burs yardımında bulunacağız." They also said " Geleceğin Umutları projesine katkılarından ötürü çok teşekkürler. Carrefour ürünlerinden oluşan yardımları için çok teşekkürler. Uuml;rün yardımlarından ötürü çok teşekkürler. Sofular Şubesi - Şube Kodu 1175."

ANALYZE SUBSEQUENT WEBSITES

AIPVR Médecine du Travail de Valence et de sa région - Drôme

Sensibilisation aux risques liés aux nuisances sonores.

Registration ASA AIP Webcast

169th Meeting of the Acoustical Society of America. Go to the login page.

AIPWorks 3D-CAD ja 3D-tulostin - SOLIDWORKS, Stratasys

Lamorghini tehostaa suunnittelua Stratasys 3D-tulostimilla. SolidWorks lisenssin lisääminen kelluvaan installaatioon. Toukokuun SOLIDWORKS ja 3D-tulostus tapahtumat. AIPWorks edulliset SOLIDWORKS ja 3D-tulostus ratkaisut. Lisää minut AIPWorks sähköpostilistalle! 160;TIETOJA SOLIDWORKSISTÄ.